Κάντε κράτηση  

Slider

  • Karavia Lux Inn
  • Karavia Lux Inn
  • Karavia Lux Inn
  • Karavia Lux Inn
  • Karavia Lux Inn
  • Karavia Lux Inn

Karavia Lux Inn

Το στολίδι του Πηλίου 

 Σε έναν τόπο με βαθιά μυθολογική και ιστορική αξία, ανάμεσα στην απέραντη φυσική ομορφιά του Πηλίου, στα μαγευτικά υδάτινα νερά του Αιγαίου, στη χώρα των Κενταύρων  το Karavia Lux Inn προσφέρει μια  γαλήνια απόδραση, σε ένα αρχοντικό περιβάλλον με πλούσιες παροχές, άνετους  προσεγμένους με αγάπη χώρους  και άρωμα ιστορίας.   

 

 Η αμφιθεατρικότητα του οικοπέδου με την καταπληκτική θέα στον κόλπο του Παγασητικού και στο γραφικό χωριό της Αφήσσου, μας δίνει απλόχερα τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον ήλιο που παίζει με τη θάλασσα, χαϊδεύοντας τους ατελείωτους ελαιώνες αλλάζοντας τα χρώματα και τις σκιές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

 Στο πέρασμα  της μέρας ο ήλιος με σεβασμό  παραδίδει τη σκυτάλη στο φεγγάρι και τ'αστέρια. Η φύση αποθεώνεται κάθε στιγμή στον κύκλο του χρόνου.

 

 Αυτά μας μάγεψαν και αποφασίσαμε να κάνουμε σπίτι μας αυτόν τον ευλογημένο τόπο της Ελληνικής γης.

 

 Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου ο επισκέπτης θα εισπράττει τη δύναμη και την ευλογία της φύσης ώστε αναζωογονημένος και γεμάτος θετική ενέργεια θα επιστρέφει ν'αντιμετωπίσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

 Με αγάπη και σεβασμό προς την φύση το Karavia Lux Ιnn εγγυάται μια ξεχωριστή διαμονή με πολυτέλεια και χαλάρωση σε συνδυασμό με μαγευτικές εξορμήσεις. Ένας μαγικός τόπος  προικισμένος με τα πιο όμορφα αγαθά της φύσης , το Πήλιο με την γραφικότητα των αμέτρητων μικρών οικισμών είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις!  

 

Guest book

Your feedback means the world to us.

One of our best holidays in Greece ! The environment is such unique and beautiful and we have nice memories with our children! Really appreciate Mr Stefanos and his staff services and we will come back soon!

Babis - Sevasti
(12/6/2005)

CERTIFICATIONS/AWARDS

Karavia Lux Inn9.6RECOGNITION OF EXCELLENCE 2021
icon
icon
Karavia Lux Inn
Καλύτερο Δραστηριοτήτων: Θεσσαλία
icon
icon