Κάντε κράτηση  

Ιππασία

Κάθε επίδοξος ιππέας μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην ιππασία και να βιώσει τα πρώτα βασικά βήματα επαφής με το άλογο και της διαδικασίας ίππευσής του.

Ιππασία στην Αργαλαστή:
Αν αγαπάτε τα άλογα και τις διαδρομές μέσα από όμορφα τοπία, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Νότιο μέρος του Πηλίου την όμορφη Αργαλαστή .

Εκεί, υπάρχει το ιπποφορβείο του κ. Νίκου που με την ομάδα του οργανώνουν εκδρομές με άλογα στα μοναδικά πηλιορείτικα μονοπάτια. Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, χαρείτε βόλτες μέσα στη φύση , γεμίστε με καθαρό αέρα!

Χαρείτε άφοβα την ιππασία μιας και τα άλογα είναι πλήρως εξημερωμένα και μη διστάσετε να κατεβείτε στα μονοπάτια που οδηγούν στη θάλασσα και γιατί όχι απολαύστε ακόμα και ένα γρήγορο μπάνιο! τηλ.-επικοινωνίας: ( +306972327615, +306977737819).

Ιππασία στις Μηλιές:

Στις Μηλιές του Πηλίου υπάρχουν καταπράσινες πλαγιές, αιωνόβιοι ελαιώνες και ελικοειδή μονοπάτια που καλείστε να εξερευνήσετε με το άλογο της επιλογής σας. Στις όμορφες Μηλιές του Πηλίου θα βρείτε τον Ιππικό Φυσιολατρικό Όμιλο Μηλεών .

Ο Ι.Φ.Ο.Μ διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές που με χαρά θα σας συνοδεύσουν στη βόλτα σας μοιράζοντας μαζί σας συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την περιοχή.

Στον Ιππικό Όμιλο Μηλεών μπορεί κανείς να συμμετέχει σε : Ιππικά μαθήματα για αρχάριους, περιηγήσεις με άλογα ανάμεσα στη φύση. Σας προσφέρονται επίσης, πολλές επιλογές για να επισκεφτείτε διαδρομές πάνω στο βουνό ή κατά μήκος της παραλίας. Εάν είστε γνώστες ιππασίας, μπορείτε να ζητήσετε και να βιώσετε τη διαδρομή για τη σπηλιά του Κενταύρου Χείρωνα διασχίζοντας το παλιό λιθόστρωτο μονοπάτι. Το ιπποφορβείο των Μηλεών διαθέτει ντόπια άλογα του Πηλίου, που είναι ιδανικά ακόμα και για μικρά παιδιά.

(www.ifom.gr) του κου Θανάση Βήτου. Με διαδρομές από μία ώρα ως και έξι ώρες και κόστος από 25€ ως και 60€. (τηλ.- επικοινωνία: +306981176160, +306936909991 και +306981176203).