Κάντε κράτηση  

Ορειβασία Αναρρίχηση

Αν είστε από εκείνους, που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ομορφιά του βουνού και η περιπέτεια σε συνδυασμό με τη μικρή δόση αδρεναλίνης σας εξιτάρουν τότε το Karavia Lux Inn σας ταιριάζει απόλυτα και θα γίνε το καταφύγιό σας! Συνδυάστε διαμονή , εξισορροπημένη διατροφή στο εστιατόριο μας με εξορμήσεις στη φύση! Με εφαλτήριο τη Μαγνησία και το μαγευτικό Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, απολαύστε ορειβασία στις καταπράσινες πλαγιές και βράχους του Πηλίου.

Εμπιστευτείτε τους επικεφαλείς της True Adventure που θα σας χαρίσουν απλόχερα τις στιγμές που αναζητάτε! Περιπέτεια σε συνδυασμό με συλλογή εμπειριών και εκγύμνασης είναι ότι υπόσχεται η ορειβασία . Η ομάδα της True Adventure ειδικεύονται στον τουρισμό εμπειριών και περιπέτειας στη φύση - βουνό και θάλασσα με οργανωμένες εξορμήσεις από έμπειρους & καταξιωμένους επαγγελματίες του είδους. Ανακαλύψτε την κάθε γωνιά του βουνού των Κενταύρων μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Αναρριχητικές διαδρομές μέτριας δυσκολίας για μικρούς και μεγάλους στα αναρριχητικά πεδία της περιοχής. Με κόστος από 30€ και κατ΄ ελάχιστο 6 άτομα. Απογεύματα με την καλοκαιρινή δροσιά που μας προσφέρει το Μέγα ρέμα απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας σπορ, με θέα το καταπράσινο Πήλιο και τον Παγασητικό Κόλπο.

Κατάβαση στα καταπράσινα φαράγγια της περιοχής με χρήση αναρριχητικού εξοπλισμού και με τη συνοδεία των εξειδικευμένων συνοδών. Με μια συνεχή κατάβαση με άλματα, φυσικές τσουλήθρες, Rappel και βουτιές σε μεγάλες βάθρες φτάνουμε στη θάλασσα όπου και απολαμβάνουμε στο τέλος της προσπάθειάς μας το Αιγαίο πέλαγος. Με τη βοήθεια των κουπιών μας ανακαλύπτουμε τις κρυφές ομορφιές του Παγασητικού Κόλπου και μέρη που μόνο δια θαλάσσης μπορούμε να θαυμάσουμε με την εμπειρία των συνοδών που μόνο η Βρετανική σχολή kayak (BCU) μπορεί να μας δώσει. Με κόστος από 20€ και κατ΄ ελάχιστο 6 άτομα.

Μονοήμερες ιστιοπλοϊκές αποδράσεις στο νησί Τρίκερι μαθαίνοντας από τους ειδικούς τα μυστικά του ανέμου και πως οι Αργοναύτες ταξίδευαν χιλιάδες χρόνια πριν με τα πανιά τους.Με συνολικό κόστος 450€. Με τη χρήση εκπαιδευτικών τόξων και με τη ασφάλεια των εκπαιδευτών της True Adventure μαθαίνουμε να σημαδεύουμε και στη συνέχεια να στοχεύουμε όπως έκαναν και οι Κένταυροι και με κόστος 20€ κατ΄ ελάχιστο 6 άτομα.

Εάν δεν περπατήσουμε στο καταπράσινο Πήλιο δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε την υπαίθρια ομορφιά του.

Για αυτό το λόγο πεζοπορικές διαδρομές για όλους ακόμα και για μωρά παιδιά υπάρχουν χαραγμένες στο βουνό με θέα τι άλλο από τον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο πέλαγος.

Όλες τις δραστηριότητες επιμελούνται και συνοδεύουν καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στις υπαίθριες δραστηριότητες και πτυχιούχοι συνοδοί βουνού του γραφείου μας True Adventure. Επίσης ημερήσιες ή διήμερες εκδρομές περιπέτειας στα Μετέωρα και στον Όλυμπο με κόστος 35€ και κατ΄ ελάχιστο 6 άτομα.

True Adventure www.trueadventure.gr
Email: info@trueadventure.gr
Τηλ. +306972934764