Κάντε κράτηση  

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Βυθού

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι να αναπνέεις μέσα στο νερό;

Αν θέλετε να το ανακαλύψετε αλλά δεν είστε απόλυτα έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας, η Κατάδυση Γνωριμίας θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε την αυτόνομη κατάδυση και να διαπιστώσετε αν πραγματικά σας αρέσει.

Αν και το πρόγραμμα αυτό δεν είναι εκπαιδευτικό, κατά τη διάρκεια της κατάδυσης Γνωριμίας θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την αναπνευστική συσκευή σε ρηχά νερά και θα κατανοήσετε τι χρειάζεται για να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Πιστοποιηθείτε!

Κάντε διακοπές και αποκτήστε δίπλωμα καταδύσεων PADI.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις διακοπές σας και συγχρόνως να πάρετε ένα πλήρη κύκλο μαθημάτων μετά τον οποίο μπορείτε να πιστοποιηθείτε και να λάβετε δίπλωμα καταδύσεων PADI σε ένα πρόγραμμα πέντε ημερών. Επικοινωνήστε με το Karavia Lux Inn για το πρόγραμμα και τις κρατήσεις και επωφεληθείτε τις προνομιακές συνδυαστικές προσφορές. Εάν πάντα επιθυμείτε να γνωρίσετε την αυτόνομη κατάδυση, να ανακαλύψετε νέες περιπέτειες ή απλά να παρατηρήσετε το μαγευτικό κόσμο κάτω από την επιφάνεια, αυτή είναι η αρχή.

Εάν είστε ήδη πιστοποιημένος δύτης, τότε μπορείτε να συμμετέχετε στις καθοδηγούμενες καταδύσεις αναψυχής που οργανώνει το καταδυτικό κέντρο Zoumbosub σε επιλεγμένα καταδυτικά σημεία σε όλο τον Παγασητικό κόλπο. Σημείωση για τους πελάτες του ξενοδοχείου Karavia Lux Inn.

Το καταδυτικό κέντρο προσφέρει 20% έκπτωση στην κατάδυση γνωριμίας και 10% έκπτωση στις καθοδηγούμενες καταδύσεις αναψυχής.

www.zoumbosub.gr