Κάντε κράτηση  

Υπηρεσίες ΣΠΑ και Μασάζ

Το ξενοδοχείο μας σε συνεργασία με τα κέντρα Saman Relax Center ξεκινούν μία στρατηγική συνεργασία για να σας προσφέρουν υπηρεσίες ευεξίας και σωματικής βελτίωσης υψηλού επιπέδου.

Τα κέντρα Saman Relax ειδικεύονται στην περιποίηση, μυoχαλαρωτική μάλαξη (ηλεκτρονικά και Χειρονακτικά (Saman Massage)). Το ξενοδοχείο Karavia Lux Inn έχει δημιουργήσει στο χώρο του ειδικές εγκαταστάσεις, με στόχο την εκμετάλλευση από τους διαμένοντες, για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Saman Relax Center.

Με τη χρήση των ειδικών ιαματικών προϊόντων του Saman Relax Massage Center το σώμα σας έρθει σε επαφή με το ιαματικό συστατικά του ειδικού λαδιού μασάζ ώστε να αποβάλλει πιο εύκολα τις τοξίνες και τα συσσωρευμένα άλατα και ταυτόχρονα να απορροφήσει όλα εκείνα τα ευεργετικά στοιχεία (K, Ca, Na,Si, HCO3, Mg, HS κα) που έχει ανάγκη. Η Μάλαξη του ενεργοποιημένου τζακούζι μετά το μασάζ βοηθά στην πλήρη χαλάρωση και ενεργοποίηση των κέντρων απορρόφησης του σώματος. Τέτοια στοιχεία είναι τα Μεταλλικά στοιχεία όπως ασβεστίου, μαγνησίου, καλίου, βαρίου,σιδήρου, σεληνίου, ψευδαργύρου και Ιχνοστοιχεία όπως διοξείδιο του άνθρακα, υδρόθειο,νάτριο κ.α.

Εκμεταλλευθείτε λοιπόν την ευκαιρία αυτή και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας με στόχο την υπέρτατη ανακούφιση, χαλάρωση και ευεξία !

Το "ευ ζην" των επισκεπτών μας είναι η δική μας προτεραιότητα !.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:

Τα
κέντρα Saman Relax Center ειδικεύονται στην φροντίδα σώματος, ανά την Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες μυοχαλαρωτικής μάλαξης και εν γένει ευεξίας.

Το ξενοδοχείο Karavia Lux Inn
έχει δημιουργήσει σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον,, εγκαταστάσεις που έχουν στόχο, πέραν της κάλυψης των αναγκών των θαμώνων του, να εξυπηρετεί τους επισκεπτες αλλά και τουρίστες της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο!


Το σύνολο παροχών ευεξίας και χαλάρωσης παρέχονται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της SRC Group - Saman Relax Center. Οι τομείς δράσης τους είναι προγράμματα λουτροθεραπείας, αισθητικής, κομμωτικής τέχνης και εναλλακτικών θεραπειών.

Το προσωπικό του SPA για να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες του πελατολογίου του, χρησιμοποιεί φυτικά προϊόντα 100% από τη γνωστή σειρά Saman Pozar Cosmetics Saman Dust. Τα προϊόντα καθώς και τα συμπληρώματα ελαίου για τζακούζι, απορροφούνται άμεσα από την επιδερμίδα βοηθώντας στην αποβολή τοξινών και συσσωρευμένων αλάτων, αλλά συγχρόνως λόγω της σύστασής τους εναποθέτουν και ενεργητικά στοιχεία όπως Κάλιο (K), Ασβέστιο (Ca), Νάτριο (Na), Πυρίτιο (Si), Μαγνήσιο (Mn) και Χαλκό (Ku).

Για απορίες και διευκρινήσεις ή ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε  τηλέφωνο 2423033722.